Távsegítség

Bemutató kérése

Elérhetőség

ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver felhasználói dokumentáció

ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver felhasználói dokumentáció

Általános / Bevezető

Bevezető

Ez a dokumentum a ProgramTECH MOST ügyviteli rendszer online felhasználói dokumentációja. Szükség esetén az oldalak nyomtathatóak a Ctrl+P billentyű kombinációval.

Felhasználói Dokumentáció, mint jogszabályi követelmény

A 23/2014 NGM rendelet 10.§-a követelményeként a számlák megőrzési idejével azonos ideig meg kell őrizni a számlázó programok funkciói összességét tartalmazó leírást, melynek a funkcióváltozásokat is tükröznie szükséges.

Javasoljuk a dokumentációt legalább két verzióban, vásárláskor és a program kivezetését megelőzően letölteni és elektronikus formában .pdf fájlként CD-re menteni. A funkcióváltozások nyomonkövethetők a Változások listája oldalon. Az eredeti, rögzítéskor kinyomtatott számlán vagy annak elmentett .pdf képén - az utólagos nyomtatással vagy megképzett számlaképpel szemben, melyeken az aktuális verziószám jelenítődik meg - szerepel a verziószám, mellyel a számla kiállításra/kibocsátásra került.

További segítség a program használatához

  • gyakori kérdések rovat
  • beüzemelést segítő rövid videók
  • nyitott böngészőben olvasható, már a demóból is használható a felhasználói felületekből kattintható helyzetérzékeny Súgó/Online súgó ami az F1-es billentyűvel hívható
  • felbukkanó súgóval van minden ikon, gomb, linkelhető felirat ellátva, mely az egér elem felette tartásával bukkan fel
  • © ProgramTECH Kft. (2023) - +36 94 900 025 - www.programtech.hu