Távsegítség

Bemutató kérése

Elérhetőség

ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver felhasználói dokumentáció

ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver felhasználói dokumentáció

Menüpontok ismertetése / Raktár / Bevételezés és kiadás

Bevételezés és kiadás

Ebben a menüpontban vehető fel készlet raktárra vagy mozgatható át készlet egyik raktárról másikra.
A Forrás és a cél számlázási név és/vagy a raktár kiválasztásával megadható a tételek mozgatásának iránya. Ha a rögzítés alapja valamilyen bizonylat, például beszállítói számla vagy szállítólevél alapján történik a tételek mozgatása, annak itt negadhatóak a raktár mozgatás szempontjából fontos paraméterei. A tételek felrögzítése több féle módon történhet.

Egyesével történő tétel rögzítés

A bal alsó sarokban a Felvitel, Módosítás és Törlés gomb segítségével felvehetőek, illetve szerkeszthetőek a már felvett tételek. A Törlés funkció egy vagy több sor egyidejű törlését teszi lehetővé.. vonalkóddal

Vonalkód alapú rögzítés

Amennyiben a termékek rendelkeznek vonalkóddal és a tételtörzsben ezek fel is vannak töltve, akkor nagyon gyorsan bevételezhető vagy kiadható a tétel a vonalkódok folyamatos, billentyűzet érintése nélkül is, beolvasásával.

Fájlból

Előre elkészített fájlok segítségével is történhet a tételek rögzítése. A lehetséges formátumok kiválasztásával a szoftver részletesen közli az azzal kapcsolatos formai követelményeket.

Gyári számok alapján

Ha a felvett tételek között szerepel olyan tétel, mely gyári számot kezel, akkor az itt adható meg.

NAV Online Számla adatok alapján

Amennyiben a bevételezés belföldi partner által kiállított számla alapján történik, akkor a NAV lekér funkcióval a NAV rendszeréből a számla adatok lekérhetőek, így nem kell azokat felrögzíteni. A rögzítés végén a tételekhez tartozó címkék nyomtatása automatikusan megtörténik. Minden tételsorban beállítható a nyomtatandó címkék száma is.

© ProgramTECH Kft. (2024) - +36 94 900 025 - www.programtech.hu