Ügyfélhívó Program Modul

Az Ügyfélhívó Program Modul az ügyfélirányítás feladatát végzi el: az ügyfélváróba érkező ügyfél a választott szolgáltatáshoz sorszámot kap, majd a kijelzőn megjelenő információkkal a rendszer a megadott ügyintézőhöz vagy szolgáltatáshoz irányítja őt.

Tulajdonságok

  • Tetszőlegesen felépíthető szolgáltatás struktúra
  • Beállítható a váróteremben várakozó maximális ügyfelek száma (COVID19 és/vagy egyéb szempontok miatt)
  • Ügyfél átirányítás lehetősége ügyfélablaktól, ha tévedett a szolgáltatás kiválasztásakor vagy, ha további ügyintézés szükséges
  • Szolgáltatás, ügyfélablak és ügyintéző mátrix az adott pillanatban elérhető szolgáltatásokhoz
  • Sorszámtól eltérő sorrendben történő ügyfél behívás lehetősége
  • Lekérdezések ügyfélablakra, ügyintézőre és szolgáltatásra egyaránt
  • Sorszámkérő és sorszámbehívó képernyő megjelenése testreszabható

Szükséges hardver és szoftver elemek

Sorszámkérő állomás a bejárathoz

Ügyfélbehívó képernyő a falra

  • A következő ügyfél sorszámának a kijelzéséhez okos TV-re vagy egyszerű számítógépre és monitorra van szükség. Mindkét esetben a beállítások elvégzéséhez el kell látogatni a https://felho.programtech.hu/ugyfelhivo/ oldalra és követni az útmutatót.

Következő ügyfél bekérése ügyfélszolgálati pontra

  • Az adott szolgáltatást végző ügyintéző a Windows PC-re telepített ProgramTECH MOST szoftverrel hívja be a következő ügyfelet. Amennyiben erre használható Windows PC nem áll rendelkezésre, úgy egyéb megoldást is tudunk ajánlani.

Bevezetés

Az ügyfélhívó rendszer bevezetése nem csak szoftveres feladatokat jelent, hanem helyi adottságoktól függően kisebb-nagyobb szerelés feladatokat is. A bejáratnál megfelelően kell elhelyezni és rögzíteni a tabletet és a sorszám nyomtatót, az ügyfélhívó okos TV-t pedig jól látható helyre fel kell rögzíteni a falra. Az árak maximum 10 darab ügyfélszolgálati ponttal kiépített rendszerre vonatkoznak, további ügyfélszolgálati pontok díja 3.000 HUF + ÁFA / Darab.

Szükséges modulok

Modul elnevezése és rövid leírásaNettó egységár / 1 év
Ügyfélhívó Program Modul
Ügyfél a bejáratnál elhelyezett érintőképernyőn kiválasztja az igényelt szolgáltatás, majd várakozik amíg a kijelzőn megjelenik a sorszáma.

72 000 Ft

Hálózati és Bejelentkeztető Modul
Többfelhasználós működést, jelszavas felhasználó azonosítást, webáruházból illetve egyéb alkalmazásból történő számlázást, valamint könyvelőprogramok illetve a NAV ÁNYK felé történő adatküldés lehetőségét (pl.az online pénztárgép használat kiváltására választott számlázás adatszolgáltatása automatizálását) biztosítja.

6 000 Ft

Adatbázis tárhely szolgáltatás
A program működéséhez szükséges adatbázist a ProgramTECH Kft. szerverén tároljuk. Bárhonnét az interneten keresztül elérhető, kiválóan használható elosztott telephelyekről.

15 600 Ft

Összesen:

93 600 Ft

Megrendelés a fenti modulokra

Opcionális Modulok

Modul elnevezése és rövid leírásaNettó egységár / 1 év
Helyszíni kiszállás az egész ország területén
Gyors és hatékony bevezetést tesz lehetővé. Munkatársunk a szoftver telepítésén, beállításán felül a helyszíni adottságoknak megfelelő támogatást tud nyújtani. Az ügyviteli szoftver paraméterezése a megrendelővel szorosan együttműködve és azonnal tesztelve történik.

120 000 Ft

Összesen:

120 000 Ft

Nettó egységár: 
72 000 Ft