Nagykereskedelmi beszállítói rendszer EDI kapcsolattal


EDI - Elektronikus Adatcsere Modul

Miért kell és mi ez?

A legtöbb hazai nagykereskedelmi egység elvárja, hogy beszállítói rendekeznek úgynevezett EDI (Electronic Data Interchange, azaz elektronikus adatcsere) képességével. Ezzel lehetőség nyílik arra, hogy a rendelések és számlák ne emailen, faxon és egyéb csatornákon közlekedjenek, hanem egyszerűen elektronikusan az egyik szoftver üzen a másik szoftvernek. Így gyakorlatilag a rendelések fogadása teljesen automatikus, valamint a folyamat végén a kiszállítással kapcsolatos szállítólevél és számla továbbítása is hasonló módon gyors.

A ProgramTECH MOST ügyviteli rendszer a EDI - Elektronikus Adatcsere Modul segítségével rendelkezik ezzel a funkcióval. Használata semmivel sem bonyolultabb mint egy átlagos számlázó programnak.

EDI köztes szolgáltatók

Szükséges modulok

Modul elnevezése és rövid leírásaNettó egységár / 1 év
Számlázó Program Modul
Árajánlatok, díjbekérők (proforma számla), szállítólevelek és számlák kiállítása több nyelven, bármilyen pénznemben.

9 600 Ft

Hálózati és Bejelentkeztető Modul
Többfelhasználós működést, jelszavas felhasználó azonosítást, webáruházból illetve egyéb alkalmazásból történő számlázást, valamint könyvelőprogramok illetve a NAV ÁNYK felé történő adatküldés lehetőségét (pl.az online pénztárgép használat kiváltására választott számlázás adatszolgáltatása automatizálását) biztosítja.

6 000 Ft

EDI - Elektronikus Adatcsere Modul
Közvetlen elektronikus adatcsere kapcsolat kereskedelmi rendszerekhez.

84 000 Ft

Összesen:

99 600 Ft

Megrendelés a fenti modulokra

Opcionális modulok

Modul elnevezése és rövid leírásaNettó egységár / 1 év
Készletnyilvántartó Program Modul
Gyakorlatias, jól használható készletnyilvántartás. Több raktár, készlet érték kimutatás, elábé, leltározás.

15 600 Ft

Adatbázis tárhely szolgáltatás
A program működéséhez szükséges adatbázist a ProgramTECH Kft. szerverén tároljuk. Bárhonnét az interneten keresztül elérhető, kiválóan használható elosztott telephelyekről.

15 600 Ft

Szoftver telepítése, betanítása, tanácsadás.
A leírások alapján a szoftver telepítése és beüzemelése bárki által megoldható feladat. Igény esetén ebben is segítünk! A segítségnyújtás telefonon és képernyőmegosztás segítségével történik, időtartama maximum 1 óra. A helyszíni kiszállás díját ez az ár nem tartalmazza.

12 000 Ft

Összesen:

43 200 Ft