Távsegítség

Takarékoskodjon idejével és vegye igénybe távsegítség szolgáltatásunkat!


Távsegítség szolgáltatásunk nem ingyenes szoftverüzemeltetési feladatok (telepítés, helyreállítás, biztonsági mentés, tűzfal beállítás, antivírus beállítás, stb) feladatokkal kapcsolatban. Ennek díja 10.000 Ft + ÁFA mely díjbekérőnk alapján fizetendő és maximum egy óra hosszat vehető igénybe, megrendeléshez kérjük kattintson ide

Szoftvereink (számlázó program, házipénztár program, iktató program, egyedi fejlesztésű) telepítése és használata egyszerű. Sem a telepítés, sem az üzemeltetés nem igényel az általános felhasználói ismereteken felül komolyabb informatikai ismereteket. Néha előfordul, hogy a számítógép meghibásodása vagy egyéb rossz beállítások miatt olyan állapot alakul ki, melynek megoldásához már alaposabb ismeretek szükségesek. Az ilyen helyzetekben Ön kérheti saját informatikusának segítségét, de interneten keresztül kérhet távsegítséget tőlünk is. Távsegítség szolgáltatásunk nagy mértékben megkönnyíti az Ön számára az esetleges nem várt hibák szakszerű helyreállítását.

Működés

Az interneten keresztül kollégánk bejelentkezik az Ön számítógépére. Kollégánk látni fogja az Ön képernyőjét és a billenytyűzet és egér segítségével műveleteket is tud végezni. Ön a folyamatot végig felügyelheti, a kapcsolatot (ha úgy dönt) bármikor megszakíthatja. A távsegítséghez semmilyen jelszót nem kell elárulnia, a kapcsolat csak addig működik, ameddig Ön engedélyezi. A távsegítség szolgáltatáshoz a TemViewer szoftvert vásároltuk meg és használjuk.

Kapcsolat létrehozása

Kollégánk látni fogja az Ön képernyőjét, ezért a kapcsolat létrehozása előtt zárjon be minden olyan programot amelyre nincs szükség, illetve nem szeretné, hogy azt kollégánk láthassa. A távsegítséghez szükséges szoftver itt tölthető le:

Kapcsolat bontása

Munkatársunk a munka befejeztével bontja a kapcsolatot az Ön számítógépével. Újra csak és kizárólag az Ön ismételt kérésére és kezdeményezésére tud bejelentkezni. Semmilyen szoftver nem kerül véglegesen az Ön számítógépére.