Szerviz Program Modul

A Szerviz Program Modul autószerelők, kamionos szervizek, elektronikai cikkekkel foglalkozók, de akár szolgáltatók számára kifejlesztett szoftvereszköz, mely a bejelentett hibákat, igényelt javításokat dokumentáló és követő rendszer. A Szerviz Program Modul nem csak a munkatársakkal tartja a kapcsolatot akár mobileszközökön is, de még az elkészült javításokról is értesíti az ügyfelet. Használatával a szerviz átlátható lesz, segíti a stressz mentes, cégszerű, áttekinthető és hatékony működést. Számlázó Program Modullal együtt kitűnő szerviz számlázó program.

Autószerelő műhely
Számítógép szerviz
Internet szolgáltató
A Szerviz Program Modul autószerelő műhelyben.

Autószerelő műhelyekben kulcsfontosságú a dokumentálás. A mérési jegyzőkönyvek állományai, forgalmi engedélyek képei, fényképek csatolhatóak a munkalaphoz. A szervizben dolgozó szerelő külön képernyőn fér a rendszerhez, amely akár érintőképernyő is lehet.
A Szerviz Program Modul számítógép szervizben.

Viszonylag nagy értékű, összetett elektronikai berendezéseket javító vállalkozások esetében a kiterjedt gyári szám kezelés funkció lehet hasznos. A szerviz program segítségével követhető a garanciális eszköz életútja, mikor volt szervizben, ki javította utoljára és milyen hibával.
A Szerviz Program Modul internet szolgáltatónál.

Földrajzilag kiterjedt területen szerviz szolgáltatást nyújtó vállalkozások részére hasznos funkció az internet kapcsolattal rendelkező bármilyen mobileszközön elérhető szervizes munkatársat segítő alkalmazás, amely a diszpécser központ és a javítást végző személyzet között folyamatosan biztosítja az információcserét.

Szerviz ügyvitel általános funkciók

  • Hibajegyek felvétele és követése
  • Beállítható sablon szövegek
  • Szerviz munkalap szoftver, munkalap nyomtatása
  • Szabadon megadható szerviz státuszok (javításra átvéve, alkatrészre vár, stb.)
  • Automatikus email értesítő szervizes munkatárs részére a bejelentett hibáról
  • Automatikus email értesítő ügyfél részére az elkészült javításról
  • Számla készítése munkalap alapján
  • Gyári szám kezelés

Kiegészítő funkciók

A Szerviz Program Modul teljes mértékben integrálva van a ProgramTECH MOST ügyviteli szoftverrel, ezért nagy számú kiegészítő feladatok komplex ellátására képes rendszer.

Új hibajegy felvétele

A telefonon, emailben, személyesen (stb) bejelentett hibákat egyetlen űrlapon lehet nagyon gyorsan felrögzíteni. A hibabejelentésről hibafelvételi lap is nyomtatható. A hibafelvételi lapon szerepel a bejelentett hiba leírása, az esetlegesen átvett tételek listája, akár gyári számmal. Beállítható sablonszöveg is kinyomtatásra kerül, amely tartalmazhatja a javítási feltételeket, a szerviz általános szerződési feltételeire vonatkozó hivatkozásokat, vagy bármilyen más fontos információt.

Új hibajegy felvétele

Javítási feladatok

A szervizes munkatársak egyetlen felületen tájékozódhatnak az aktuálisan nyitott hibajegyekről. A hibajegyek szervizesre dedikálhatóak. A szerviz javítással foglalkozó munkatársai csak a nyitott hibákat (jelen esetben feladatokat) látják. Igény szerint szűrhetik a feladatokat. A hibajegyekhez jegyzetet vehetnek fel és változtathatók azok státusza, csatolhatók dokumentumok (például mérési jegyzőkönyv), másik szervizes részére küldhetik ezeket tovább. Felrögzíthetők a ráfordítások, melyek szolgáltatás vagy termék kategóriába sorolhatók. A Készletnyilvántartó Program Modul segítségével a készletről is levonódik a felhasznált alkatrész.
Szerviz feladatok

Szerviz számlázás

Az elvégzett és készre jelentett (lezárt) hibajegyek számlázható státuszba kerülne, jól működő számlázó program autószervizeknek. A Számlázó Program Modul segítségével a hibajegyekhez tartozó költségek számlázhatóak. A számlázást végző személy dönti el, hogy a javításra fordított munkaórák és felhasznált alkatrészek milyen értékben kerüljenek a számlára. A számlázás történhet bármilyen bontásban, lehet hibajegyenként és összevontan is. A számlán szerepelni fog a hibajegy száma, amellyel kapcsolatban a számlázás történik.

Szerviz adatok böngészése

Lehetőséget biztosít minden szervizzel kapcsolatos adat visszakeresésére. Gyakorlatilag minden begépelt adat kereshető a hibajegyhez tartozó megjegyzéstől a beépített alkatrész gyári számáig.

Nettó egységár: 
28 800 Ft