Dokumentum Kitöltő és Nyomtató Modul

Az előre megírt dokumentum sablonok segítségével az egyszer már begépelt adatok alapján pillanatok alatt elkészíthető egy új dokumentum. Nem szükséges az időt rabló és unalmas ismételt adatbevitel, adatok másolgatása, szerkesztgetés. A Dokumentum Kitöltő és Nyomató Modul a már felrögzített adatokból képes legyártani és kinyomtatni számos új dokumentumot. A kinyomtatott, logós fejléccel rendelkező dokumentumok esztétikus és egységes megjelenést biztosítanak vállalkozásának.

Milyen típusú dokumentumok nyomtathatóak?

Termék vagy szolgáltatás alapján

A kiszámlázott termékek és/vagy szolgáltatások mellé gyakran nem elegendő csak számlát adni, hanem egyéb adatlapot, minőségi tanúsítványt vagy egyéb a tételt ismertető dokumentumot is kell csatolni. Ilyen esetekben a Dokumentum Kitöltő és Nyomató Modul egy kattintással elkészíti a kért dokumentumot, amely azonnal nyomtatható.

Ügyfél adatok alapján

Gyakori eset, hogy az ügyfeleinkkel közösen különböző dokumentumokat szükséges előállítani és aláírni, például: titok tartási megállapodás, átadás - átvételi dokumentumok. Ezek is mind előre megírhatóak és nyomtathatóak.

Bizonylat alapján

A bizonylatok (számla, szállítólevél, árajánlat, díjbekérő...) alapadatai alapján is lehetséges újabb dokumentumok automatikus elkészítése, kitöltése és nyomtatása. Ilyen lehet például a garancialevél, teljesítés igazolás.

Dokumentum Kitöltő használata

A dokumentum szövegét előre megírni a Törzsadatok / Dokumentum kitöltő sablonok menüpont alatt lehetséges. A szöveg állandó és változó részekből áll. Ez utóbbiak az Adatmező kiválasztó listából kiválaszthatóak és a szöveg kívánt részébe a Beszúr gombra kattintva beszúrhatóak. Nyomtatáskor ezen mezők helyén a megfelelő adat lesz olvasható.

Adásvételi szerződés szövegének szerkesztése a Dokumentum Kitöltő Modullal

Dokumentumok nyomtatása

A különböző dokumentumok a ProgramTECH MOST ügyviteli rendszerben számos helyről nyomtathatóak. A bizonylat alapú dokumentumok (például ilyen a garancia jegy) minden bizonylat rögzítése után nyomtatható, azaz számla rögzítése esetén nem szükséges új menüpont nyitása és a bizonylat kikeresése, hanem egy kattintással a szükséges bizonylat (vagy akár több is) kinyomtatható.

Ügyfél alapú dokumentumok az Ügyfelek menüpont alól, míg a tétel alapú dokumentumok a Tételek és szolgáltatások menüpontból nyomtathatóak.


A Dokumentum Kitöltő és Nyomtató Modul nem tévesztendő össze a Dokumentumkezelő Program Modul-al. Az előbbi új dokumentumok előállítását teszi lehetővé a már felrögzített adatok alapján. Utóbbi már létező mások és magunk által készített dokumentumok rendszerezésére és elosztására szolgál. A két modul együttes használata az igazán tökéletes megoldás!
Nettó egységár: 
6 000 Ft