Gyártás Modul

A Gyártás Modul segítségével a bejövő rendelések alapján indíthatóak a gyártások és kiszállítások. A Gyártás Modul képes kezelni a késztermékhez szükséges beépülőket, darabjegyzék állítható össze.

Vevői rendelések teljesítése

A Számlázó Program Modul nem csak számlák kiállítására használható, hanem segítségével kimenő árajánlatok és bejövő megrendelések is rögzíthetőek. A beérkező megrendelés felrögzítése után -amelyről megrendelés visszaigazolás is nyomtatható, indítható a rendelés teljesítése, gyártása. Ez jelenti a termelésben, gyártásban dolgozók részére, hogy a rendelés teljesíthető, annak minden egyéb feltételét az azt felrögzítő ellenőrizte.

Aktuális alapanyag igény

A teljesítésre indított bejövő rendeléseken szereplő tételek mindösszesen és tételes alapanyag igényét is ki tudja számítani a Gyártás Modul.

Gyártási utasítás összeállítása

Azon teljesítésre indított rendelések amelyek elvileg rendelkeznek a szükséges alapanyagokkal, azok Gyártási utasítás-ra tehetőek. Minden gyártási utasítás egyedi sorszámmal rendelkezik. A gyártásra kiadott anyagok -amelyek a gyártási utasításra lettek kikérve, az adott megrendeléshez kapcsolódnak. Így az utólagos alapanyag felhasználás mértéke és értéke pontosan kimutatható.

Gyártási utasítások készre jelentése

A legyártott, elkészített termékek mint késztermék kerülnek vissza a raktárba. A gyártási utasítások sorszámozása alapján pontosan lehet tudni, hogy az adott gyártás melyik ügyfél melyik rendeléséhez tartozik.

Gyártási napló megtekintése

A gyártási naplóban gyűjtött adatok lehetővé teszik az esetleges vevői reklamációk, minőségi problémák okainak visszakeresését.

Nettó egységár: 
48 000 Ft