Számla kiállítás ProFix-MedMax orvosi szoftverből


Számla kiállítás ProFix-MedMax orvosi szoftverből

Az MOST ügyviteli rendszer képes adatokat fogadni a ProFix-MedMax háziorvosi és üzemi orvosi programból. Így az alkalmassági vizsgálatok, orvosszakértői vizsgálatok, látleletek és egyéb tételek számlázása nem jelent adminisztrációs akadályt. A ProFix-MedMax programból gyakorlatilag 2-3 kattintással a számla elkészíthető, igény esetén nyomtatás előtt szerkeszthető. Természetesen a vonatkozó NAV-os rendeleteknek megfelelően a számla feltöltése a NAV rendszerébe is megtörténik.

Fontosabb funkciók

  • Adatátvétel számla elkészítéséhez a ProFix-MedMax szoftverből
  • Egyéb, nem adatátadás útján is készíthetőek számlák
  • Hálózatos működés, korlátlan számú számítógép és felhasználó helyi hálózaton

Feltételek

  • Windows 10 operációs rendszer
  • Amennyiben szolgáltatásról céges páciensnek/vevőnek is számláz, regisztráció a NAV Online Számla rendszerben, technikai felhasználó adatai (név, jelszó, aláírókulcs, cserekulcs)
  • Lenti megrendelés teljesítése, termék aktiválókód.

Megrendelés

A szükséges modulok megrendelése a Megrendelés a fenti modulokra-ra kattintva lehetséges. A szoftver éves hosszabbítási díja -mely egy év múlva fizetendő, Számlázó Program Modul és Hálózati és Bejelentkeztető Modul mindösszesen értéke, azaz 12.000 Ft + ÁFA / év.

A szoftvert képernyő megosztáson keresztül, telepítve, beüzemelve és bemutatva adjuk át körülbelül 60 perc alatt.

Amennyiben ön már rendelkezik a ProgramTECH valamelyik számlázó szoftverével, akkor azt nem szükséges azt újra megvásárolni, elég azokat beállítani. Ellenőrizze az adott számlázó program Súgó / Névjegy menüpontjában, hogy a licensze valóban érvényes legyen, regisztráljon a NAV rendszerében és írja be a technikai felhasználó adatait a számlázó szoftverbe. Mindez részletesen leírva a programtech.hu oldalon kiemelve megtalálható. Amennyiben azt szeretné, hogy a beállításokat mi végezzük el, akkor rendelje meg távsegítség szolgáltatásunkat.

Szükséges modulok

Modul elnevezése és rövid leírásaNettó egységár / 1 év
Számlázó Program Modul
Árajánlatok, díjbekérők (proforma számla), szállítólevelek és számlák kiállítása több nyelven, bármilyen pénznemben.

9 600 Ft

Hálózati és Bejelentkeztető Modul
Többfelhasználós működést, jelszavas felhasználó azonosítást, webáruházból illetve egyéb alkalmazásból történő számlázást, valamint könyvelőprogramok illetve a NAV ÁNYK felé történő adatküldés lehetőségét (pl.az online pénztárgép használat kiváltására választott számlázás adatszolgáltatása automatizálását) biztosítja.

6 000 Ft

Szoftver telepítése, betanítása, tanácsadás.
A leírások alapján a szoftver telepítése és beüzemelése bárki által megoldható feladat. Igény esetén ebben is segítünk! A segítségnyújtás telefonon és képernyőmegosztás segítségével történik, időtartama maximum 1 óra. A helyszíni kiszállás díját ez az ár nem tartalmazza.

12 000 Ft

Összesen:

27 600 Ft

Megrendelés a fenti modulokra