Termékaktiválás

Új licensz élesítése

A demo verzió Fájl/Termékaktiválás almenüjében az aktiválókód aktiváló e-mailből Ctrl+C billenytyűvel való kimásolásával, majd Ctrl+V-s bemásolásával a licensz birtokba vehető. Nincs szükség ismételt telepítést végezni!

Licensz kifutás

A licensz lejáratára a program emlékeztet, a kifutást megelőző 30 napban minden megnyitáskor jelzi a hátralevő napok számát. Díjbekérő is kiküldésre kerül a kapcsolati emailcímre kifutás előtt 4 héttel.

Licenszhosszabbítás, bővítés

A hosszabítás mind a szoftverből, mind a díjbekérés alapján, mind a Megrendelés aloldalról kezdeményezhető. Nincs szükség internetkapcsolat mellett külön kézi aktiválásra.

Használatból való kivonás

A használatból való kivonást is jelenteni kell a NAV SZAMLAZO formanyomtatványán. A kifutást megelőzően a számla, ügyfél és tételadatok .xls, .csv, vagy .txt formátumban exportálhatóak az Táblázat mentése excel vagy szöveges fájlba ikon ikonnal. Kifutást követően a program nem működik, adatok exportjára már nincs lehetőség. Részletesebben erről a http://most.programtech.hu/szamlazo_lezarasa_GYIK oldalon írunk.

Egyéb

  • Többgépes hálózatos vagy adattárhelyes használat esetén is csak egyszeri aktiválásra van szükség, amit bármelyik kliens programból megoldhatunk.
  • Számlázás előtt ellenőrizze cégadatait a Fájl/Cégadatok megadása almenüben,majd fussa át a Fájl/Beállítások almenüt.