A Számlázó Programban hol lehet beállítani azt, hogy VTSZ/TESZOR vagy cikkszámot nyomtasson vagy ne nyomtasson a számlára?

A VTSZ / SZJ / TESZOR és egyéb besorolási szám -cikkszám feltüntetése a számlán nem kötelező. Ugyanakkor számos esetben szükséges használni, ezért ez a funckció be / ki kapcsolható. A cikkszám, vonalkód, VTSZ/SZJ és bármilyen besorolási szám nyomtatása a szállítólevél, számla, díjbekérő és megrendelés esetében is állítható, a Számlázó Program Modul ennek megfelelően nyomat.

Besorolási szám (VTSZ/SZJ) bekapcsolása

Első lépésben a Fájl / Beállítások / Tételkezelés fülön a Besorolási szám használata négyzetet be kell jelölni. Ennek hatására a Törzsadatok / Tételek menüpont alatt a táblázatban megjelenik a VTSZ/SZJ oszlop.

Besorolási szám (VTSZ/SZJ) nyomtatása a bizonylatokon

A fenti beállítás után nyomtatásban még nem jelennek meg ezek az adatok. Ahhoz, hogy a bizonylatokon is megjelenjen, ahhoz az adott bizonylathoz ezt be kell kapcsolni a Törzsadatok / Bizonylat tömbök menüpont alatt. A választott bizonylat tömbre kattintva módosítással a VTSZ/SZJ feltöntetése egy jelölő négyzet segítségével -számos más paraméter mellett, állítható.

Hasznos volt ez az oldal?

Image CAPTCHA
Gépelje be a képen látható kódot.