Az új bejövő számla rögzítése alatt nem tudok dokumentumot csatolni, azaz scannelni.

A fájl beolvasása funkció két almenüből, az Új bejövő számlák rögzítése / Dokumentum csatolása és a Új dokumentum iktatása / Iktatás felületeken a Dokumentumkezelő Modul iktatás funkcionalitásaként érhető el. Fájl beolvasása, azaz szkennelés mellett, fájl csatolása és a csatolt fájl megtekintése is a funkcionalitás része. A szkennelési hibák elhárítása:

  • Ellenőrizze jogosult-e a funkcióra licensze alapján (Bejövő Számlák Nyilvántartása és Dokumentumkezelő Modulok) a Súgó / Névjegy menüben.
    • Mivel a dokumentumkezelés korlátos számú dokumentum iktatása erejéig az azt nem megvásárlók számára is nyitott, ezért a szoftver használata megkezdésekor elérhetők az ezzel kapcsolatos funkciók. A szkennelés korábbi elérhetőségének illetve annak megszűnésének lehet oka ez a tény is
  • Ha licensze alapján elérhetőnek kell lennie a funkcionalitásnak, akkor változtasson a Színkezelés és a Felbontás mezőkben felajánlott beállításokon, például válassza az alapértelmezett szürkeárnyalatos és a nagyobb, 200 dpi felvbontást, majd ismét kezdeményezze a szkennelést.
    • Az ,,..... Az érték a várt tartományon kívül esik." üzenet is kísérheti a hibajelenséget, kezelése megegyezik a fentivel.
  • Ha továbbra sem működik, akkor a Windows ingyenes képkezelő eszközei, pl. a Paint program szkennelés menüjén is próbálkozzon. Azt várjuk, hogy itt sem működik majd a szkennelés, azaz a szkenner beállításain/állapotán kell változtatni a funkció működtetéséhez.

Hasznos volt ez az oldal?

Image CAPTCHA
Gépelje be a képen látható kódot.