Hol olvashatom le a nyereséget?

3 megközelítéssel 3 menün keresztül is nyerhet betekintést eladási statisztikákba, értékesítésből származó nyereségességi adataiba.

  • A Bizonylatok / Bizonylat műveleteknél szűkíteni lehet a szűrés mező beállításai bármely kombinációjára, pl. pénznemre, értékesítési vagy teljesítési időszakra, vevőre. További adatforrás szűkítési lehetőség a lista szűrése beviteli mezőbe írt számlán megjelentetett kifejezések beírásával pl. termék mennyiségi egység nevére, a kiállító személyére. Kiemelendő a szűrési feltételek Tételes megjelenítés, mely lehetőséget ad termék/szolgáltatás nevére, megjegyzés rovatára, egyéb termék azonosítóra, értékesített mennyiségre való szűkítésre is. Szolgáltatás és termék típus különválasztható. Az így nyert szűkített vagy teljes táblázat eladási nettó vagy bruttó, áfa értékeiből összeget vagy átlagot is von a program.
  • A következő menüpont a Lekérdezések / Pénzforgalmi adatok / Bevételek, Kiadások, Bevételek és kiadások együtt, ahol grafikonos és táblázatban értéket megjelenítő összesítést kapunk. A kiadások számításához a Bejövő Számlák Modul és adaok bevitle szükséges.
  • A Raktár / Készlet adatok a pillanantnyi raktáron levő értéket, mennyiséget illetve eladási és beszerzési adatok ütköztetésével nyereségességet mutat. Időszakra nem, de tételre, és ezen belüli időszakra lehet adatokhoz jutni.
  • Hasznos volt ez az oldal?

    Image CAPTCHA
    Gépelje be a képen látható kódot.