Hogyan állítható át a felhős működés helyire?

Abban az esetben ha az Adatbázis tárhely szolgáltatás-ról az adatbázist az Ön helyi számítógépére vagy szerverére szeretné másolni, akkor kövesse a következő lépéseket. Az áttelepítést megfelelő körültekintéssel gyakorlatilag bárki el tudja végezni.

Áttelepítés lépései

  1. Belépés a jelenleg felhőben működő ProgramTECH MOST alkalmazásba és a Fájl / Adatbázis mentése menüpont alatt mentést készíteni.
  2. A kiszolgálónak, központi gépnek szánt gépen ProgramTECH MOST letöltése és telepítése szükséges.
    • Amennyiben a program még nincs telepítve adott gépen, Teljes telepítést kell végezni.
    • Amennyiben már van Felhasználói szoftver komponens telepítve a gépen (azaz például eddig onnan számlázott ), akkor kizárólag az Adatbázis komponens telepítésére van szükség.
  3. Belépés a helyi számítógépre telepített ProgramTECH MOST alkalmazásba, ehhez a Belépés dialógusban az Adatelérés fülön be kell állítani a megfelelő helyi számítógép elérhetőségét és az adatbázis nevét. Az adatbázis nevét javasolt pt_most_cegneve formátumban megadni, csupa kisbetű, ékezetek és szóköz nélkül.
  4. Belépés után a Fál / Adatbázis visszatöltése menüpont alatt vissza kell tölteni a korábbi pontban elmentett adatbázist.
  5. A betöltött adatok ellenőrzése.
  6. A felhasználói szoftverkomponens telepítését követő 3. pont szerinti kapcsolódással tetszőleges számú gépen lehet csatlakozni.

Támogatott áttelepítés

Ha az áttelepítést ránk bízzák, akkor Távsegítség szolgáltatásunk ide kattintva megrendelhető.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A felhőben tárolt adatok biztonsági mentését mi rendszeresen elvégezzük és felügyeljük. Saját számítógépének biztonsági mentéséről önnek kell gondoskodnia!

Hasznos volt ez az oldal?

Image CAPTCHA
Gépelje be a képen látható kódot.