Hogyan állítható át a felhős működés helyire?

Abban az esetben ha az Adatbázis tárhely szolgáltatás-ról az adatbázist az Ön helyi számítógépére vagy szerverére szeretné másolni, akkor kövesse a következő lépéseket. Az áttelepítést megfelelő körültekintéssel gyakorlatilag bárki el tudja végezni.

Áttelepítés lépései

  1. Belépés a jelenleg felhőben működő ProgramTECH MOST alkalmazásba és a Fájl / Adatbázis mentése menüpont alatt mentést készíteni.
  2. A kiszolgálónak, központi gépnek szánt gépen ProgramTECH MOST letöltése és telepítése adatbázis motor összetevővel együtt, ha még nincs ez telepítve adott gépen, vagy az adatbázis komponens telepítése, ha már van felhasználói szoftver komponens telepítve.
  3. Belépés a helyi számítógépre telepített ProgramTECH MOST alkalmazásba, ehhez a Belépés dialógusban az Adatelérés fülön be kell állítani a megfelelő helyi számítógép elérhetőségét és az adatbázis nevét. Az adatbázis nevét javasolt pt_most_cegneve formátumban megadni, csupa kisbetű, ékezetek és szóköz nélkül.
  4. Belépés után a Fál / Adatbázis visszatöltése menüpont alatt vissza kell tölteni a korábbi pontban elmentett adatbázist.
  5. A betöltött adatok ellenőrzése.
  6. A felhasználói szoftverkomponens telepítését követő 3. pont szerinti kapcsolódással tetszőleges számú gépen lehet csatlakozni.

Támogatott áttelepítés

Ha az áttelepítést ránk bízzák, akkor Távsegítség szolgáltatásunk ide kattintva megrendelhető.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

A felhőben tárolt adatok biztonsági mentését mi rendszeresen elvégezzük és felügyeljük. Saját számítógépének biztonsági mentéséről önnek kell gondoskodnia!

Hasznos volt ez az oldal?

Image CAPTCHA
Gépelje be a képen látható kódot.