Modulos felépítésű ügyviteli szoftver

A ProgramTECH MOST egy modulos felépítésű ügyviteli szoftver. A szükséges modulok összeválogatásával az egyszerű számlázástól egészen a több telephelyet működtető kereskedelmi egységekig nagyon sokféle képen be lehet állítani. Több száz beállítható paraméter áll rendelkezésre, amelyek segítségével testre szabható a rendszer. Komplexitásával ellentétben mégsem bonyolult, könnyen megtanulható és jól használható szoftver.

Könnyen kezelhető

Az ügyviteli szoftver magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, beépített súgó (F1-es billentyű) és keresés a súgóban funkció is rendelkezésre áll. A képernyők kialakítása következetes és megfelel a mai kor elvárásainak. Weboldalunkon videók is elérhetőek.

Fokozatos bevezetés

A modulos felépítés lehetővé teszi a lépcsőzetes bevezetést, a belépő szintű egyszerű számlázástól az összetett ügyviteli rendszerekig. Megvásárolni csak azokat a modulokat szükséges, amelyeket valóban használni is fog. Így a bevezetés nem csak költséghatékony, hanem jól kezelhető is: nem szükséges egyszerre a vállalkozás minden folyamatát a szoftverre áttenni, ugyanakkor a bevezetésre fordított idő és energia azonnal visszatérül, működő modulra könnyen lehet építeni a következőt.

Integrált rendszer

A modulok egymással integráltak, azaz minden felvitt adat a másik modulban is használható. Készpénzes kimenő számla rögzítése esetén például nem kell újra begépelni az adatokat azért, hogy a házipénztárban készüljön egy bevételi bizonylat. Egy vállalkozásban nagyon sok plusz munkát tudnak generálni az úgynevezett sziget rendszerek. Több helyen tárolni és kezelni ugyanazt az adatot többszörös munka és többszörös hibalehetőség is egyben.

Online ügyviteli szoftver és/vagy offline ügyviteli szoftver

Ön dönti el, hogy az ügyviteli szoftver adatbázisát a saját laptopján, ekkor offline ügyviteli szoftver; a saját szerverén vagy a mi szerverünkön üzemelteti, akkor online ügyviteli szoftver. Sőt, ha később változnak a körülmények, akkor a két üzemmód között átjárhatóság is lehetséges. Így nem kötelezi el magát egyik megoldás mellett sem, ami magát a döntést is könnyebbé teszi.

Abban az esetben, ha az adatbázis önnél fut, úgy annak rendszeres biztonsági mentéséről is gondoskodni kell. Ha a mi szerverünkön fut, akkor annak biztonsági mentéséről mi gondoskodunk.

Ügyféltámogatás

Szoftverünk az egész országban nagyon sok helyen, nagyon sokféle környezetben és rengeteg iparágban fut. Az ügyviteli szoftver rendelkezik dokumentációval, de igény esetén telefonos segítséget és helyszíni kiszállást is vállalunk.