Megrendelés

Ezen az oldalon feladhatja rendelését a ProgramTECH MOST Ügyviteli szoftverre. Rendelését minden nap, 0-24-ig feldolgozzuk és emailben igazoljuk vissza, ugyanígy a banki utalásokat vagy bankkártyás befizetéseket. Amennyiben Ön már rendelkezik a szoftverrel, kérjük lépjen be a Fájl / Megrendelés menüpontba és onnét kezdeményezze rendelésének feladását.

Számlázási adatok
A cég, vállalkozás neve aki a szoftverrel számlákat állít majd ki.
Az adószámot magyarországi vállalkozás esetén kérjük 12345678-1-12 formátumban adja meg!
Elérhetőségek
A következő táblázatban jelölje be azokat a modulokat amelyekre Önnek szüksége van. A feltüntetett díjak egy éves időszakra vonatkoznak.
Modul neveModul leírásaNettó egységár
Számlázó Program ModulÁrajánlatok, díjbekérők (proforma számla), szállítólevelek és számlák kiállítása több nyelven, bármilyen pénznemben.

9 600 Ft

Bejövő Számlák Nyilvántartása ModulBeérkező költség számlák felrögzítése, kifizetésük követése, levonható ÁFA kiszámítása.

7 200 Ft

Csoportos Számlázás ModulA Csoportos Számlázás Modul segítségével automatizálható a rendszeresen kiállítandó számlák nyomtatása. Szükséges hozzá: Számlázó Program Modul.

13 200 Ft

Hálózati és Bejelentkeztető ModulTöbbfelhasználós működést, jelszavas felhasználó azonosítást, webáruházból illetve egyéb alkalmazásból történő számlázást, valamint könyvelőprogramok illetve a NAV ÁNYK felé történő adatküldés lehetőségét (pl.az online pénztárgép használat kiváltására választott számlázás adatszolgáltatása automatizálását) biztosítja.

6 000 Ft

Házipénztár Program ModulHelyettesíti a kézzel írt házipénztár jelentést, bevételi és kiadási bizonylatok kézzel történő írását. Korlátlan pénztár és bármilyen pénznem. Szükséges hozzá: Hálózati és Bejelentkeztető Modul.

9 600 Ft

Készletnyilvántartó Program ModulGyakorlatias, jól használható készletnyilvántartás. Több raktár, készlet érték kimutatás, elábé, leltározás. Szükséges hozzá: Számlázó Program Modul.

15 600 Ft

Vételi Jegy Program Modul Vételi jegy bizonylatok készítése, nyilvántartása, statisztikai jelentések.

16 000 Ft

Pénztárgép ModulIntegrált modul a készletek és a folyamatos értékesítések követésére. Segítségével elkerülhetőek a párhuzamos adminisztrációs feladatok.

20 400 Ft

Dokumentumkezelő Program ModulKifejezetten vállalkozások számára készült, iratkezelési, archiválási és elosztási feladatok megoldására. Szükséges hozzá: Hálózati és Bejelentkeztető Modul.

28 800 Ft

Dokumentum Kitöltő és Nyomtató ModulElőre létrehozható dokumentum sablonok segítségével kész dokumentumok nyomtatása az adatok behelyettesítésével.

6 000 Ft

Szerviz Program ModulBejelentett hibákat, igényelt javításokat dokumentáló és követő rendszer szervizek részére. Szükséges hozzá: Hálózati és Bejelentkeztető Modul.

28 800 Ft

Hírlevél Küldő Program ModulTömeges emailek kiküldése, email marketing.

9 600 Ft

Gyártás ModulRendelések teljesítése gyártással, beépülő szükséges alapanyagok kiszámítása, készre jelentés és kiszállítás. Szükséges hozzá: Számlázó Program Modul, Készletnyilvántartó Program Modul.

48 000 Ft

Időpont foglalási rendszerIdőpont foglalások rögzítése, áttekintése. Munkarend készítés. Munkaidő gazdálkodás.

20 400 Ft

SMS Küldő Program ModulEz a modul lehetővé teszi, hogy az ügyfelek automatikus és egyedi SMS értesítéseket kapjanak különböző események bekövetkezése esetén.

6 000 Ft

Telefon ModulBeépített VoIP telefon szoftver mely alkalmas beérkező és kimenő hívások kezelésére, hangrögzítésére, jegyzetelésre. Szükséges hozzá: Hálózati és Bejelentkeztető Modul.

50 400 Ft

Ügyfélhívó Program ModulÜgyfél a bejáratnál elhelyezett érintőképernyőn kiválasztja az igényelt szolgáltatás, majd várakozik amíg a kijelzőn megjelenik a sorszáma. Szükséges hozzá: Hálózati és Bejelentkeztető Modul, Adatbázis tárhely szolgáltatás.

72 000 Ft

E-számla ModulElektronikus számla kiállítása, elektroikus aláírással, időbélyegzővel és NAV által várt XML melléklettel. Szükséges hozzá: Számlázó Program Modul. E-számla időbélyeg, elektronikus aláírás és kézbesítő rendszer rendeléséhez kattintson ide.

6 000 Ft

ADR ModulFuvarokmány elkészítése veszélyes áruk szállításához szállítólevél és/vagy számlák alapján. Szükséges hozzá: Számlázó Program Modul.

28 800 Ft

EDI - Elektronikus Adatcsere ModulKözvetlen elektronikus adatcsere kapcsolat kereskedelmi rendszerekhez. Szükséges hozzá: Számlázó Program Modul.

84 000 Ft

Webáruház ModulEgyszerű webáruház üzemeltetésére ad lehetőséget. A webáruházban az ügyviteli szoftverben felvitt tételek jelennek meg, mindig aktuális árral és mennyiséggel. Szükséges hozzá: Adatbázis tárhely szolgáltatás.

21 600 Ft

Adatbázis tárhely szolgáltatásA program működéséhez szükséges adatbázist a ProgramTECH Kft. szerverén tároljuk. Bárhonnét az interneten keresztül elérhető, kiválóan használható elosztott telephelyekről. Szükséges hozzá: Hálózati és Bejelentkeztető Modul.

15 600 Ft

Szoftver telepítése, betanítása, tanácsadás.A leírások alapján a szoftver telepítése és beüzemelése bárki által megoldható feladat. Igény esetén ebben is segítünk! A segítségnyújtás telefonon és képernyőmegosztás segítségével történik, időtartama maximum 1 óra. A helyszíni kiszállás díját ez az ár nem tartalmazza.

12 000 Ft

Helyszíni kiszállás az egész ország területénGyors és hatékony bevezetést tesz lehetővé. Munkatársunk a szoftver telepítésén, beállításán felül a helyszíni adottságoknak megfelelő támogatást tud nyújtani. Az ügyviteli szoftver paraméterezése a megrendelővel szorosan együttműködve és azonnal tesztelve történik.

120 000 Ft

Az itt feladott rendelés írásos megrendelésnek minősül, az ÁSZF és az Adatvédelmi szabályzat elfogadását jelenti és fizetési kötelezettséget von maga után. Megrendelés küldése után email-ben azonnal elküldjük Önnek rendelésének visszaigazolását és a fizetési információkat. A fizetés teljesíthető banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel. Befizetésének megérkezésekor azonnal küldjük a program használatához szükséges aktiváló kódot. Kérjük, megrendelés előtt alaposan próbálja ki a szoftver bemutató változatát, mert a kiadott aktiváló kódot nincs lehetőség törölni és a vételárat visszafizetni. A számlát elektronikus számlaként a megrendelésben megadott email címre a befizetés beérkezésével szintén kiküldjük. A programot kipróbálás és rendelés után nem kell újratelepíteni, az aktiváló kód beírásával a tesztadatok törölhetőek és a program használatra kész!
CAPTCHA
Ez a kérdés annak ellenőrzésére szolgál, hogy valódi látogató vagy-e, és megakadályozza az automatizált spam beküldéseket.
Image CAPTCHA
Gépelje be a képen látható kódot.