Megrendelés e-számla készítés

Számlázási adatok
A cég, vállalkozás neve aki a szoftverrel számlákat állít majd ki.
Az adószámot magyarországi vállalkozás esetén kérjük 12345678-1-12 formátumban adja meg!
Elérhetőségek
Az e-számla kiállításához feltétlenül szükség van az E-számla kiállítás szolgáltatásra. Az E-számla kézbesítő és adminisztrációs rendszer megrendelése opcionális.
MegnevezésLeírásNettó egységár
E-számla kiállításA PDF e-számla előállítása aláírással (bélyegzővel) és minősített időbélyeggel.

20 Ft

E-számla kézbesítő és adminisztrációs rendszerE-számla tárolása, átadása és átvétele szerverünkön keresztül az átvétel visszaigazolásával, webes adminisztrációs felület, mobiltelefonról is használható.

10 Ft

E-számla időbélyeg, aláírás készítése és megrendelése esetében kézbesítő rendszerben történő továbbítás és tárolások száma. 1000 darab felett egyedi árajánlatot tudunk adni.
Az itt feladott rendelés írásos megrendelésnek minősül, az ÁSZF és az Adatvédelmi szabályzat elfogadását jelenti és fizetési kötelezettséget von maga után. Megrendelés küldése után email-ben azonnal elküldjük Önnek rendelésének visszaigazolását és a fizetési információkat. Banki utalásának vagy az erről emailben küldött banki kivonat megérkezésekor email-ben azonnal küldjük a program használatához szükséges aktiváló kódot. Kérjük, megrendelés előtt alaposan próbálja ki a szoftver bemutató változatát, mert a kiadott aktiváló kódot nincs lehetőség törölni és a vételárat visszafizetni. A számlát elektronikus számlaként a megrendelésben megadott email címre a befizetés beérkezésével szintén kiküldjük. A programot kipróbálás és rendelés után nem kell újratelepíteni, az aktiváló kód beírásával a tesztadatok törölhetőek és a program használatra kész!