Megrendelés e-számla készítés

Számlázási adatok
A cég, vállalkozás neve aki a szoftverrel számlákat állít majd ki.
Az adószámot magyarországi vállalkozás esetén kérjük 12345678-1-12 formátumban adja meg!
Elérhetőségek
MegnevezésLeírásNettó egységár
E-számla kiállítás plusz kézbesítő és adminisztrációs rendszerA PDF e-számla előállítása aláírással (bélyegzővel) és minősített időbélyeggel, tárolása, átadása és átvétele szerverünkön keresztül az átvétel visszaigazolásával, webes adminisztrációs felület, mobiltelefonról is használható.

50 Ft

E-számla időbélyeg, aláírás készítése és megrendelése esetében kézbesítő rendszerben történő továbbítás és tárolások száma.
Az itt feladott rendelés írásos megrendelésnek minősül, az ÁSZF és az Adatvédelmi szabályzat elfogadását jelenti és fizetési kötelezettséget von maga után. Megrendelés küldése után email-ben azonnal elküldjük Önnek rendelésének visszaigazolását és a fizetési információkat. A fizetés teljesíthető banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel. Befizetésének megérkezésekor azonnal küldjük a program használatához szükséges aktiváló kódot. Kérjük, megrendelés előtt alaposan próbálja ki a szoftver bemutató változatát, mert a kiadott aktiváló kódot nincs lehetőség törölni és a vételárat visszafizetni. A számlát elektronikus számlaként a megrendelésben megadott email címre a befizetés beérkezésével szintén kiküldjük. A programot kipróbálás és rendelés után nem kell újratelepíteni, az aktiváló kód beírásával a tesztadatok törölhetőek és a program használatra kész!
CAPTCHA
Ez a kérdés annak ellenőrzésére szolgál, hogy valódi látogató vagy-e, és megakadályozza az automatizált spam beküldéseket.
Image CAPTCHA
Gépelje be a képen látható kódot.