Az Önök számlázóprogramját használjuk, és szeretnénk bővíteni azt egy raktármodullal. Hogyan próbálhatnánk ki?

  • Már aktív, beüzemelt számlázó program mellett egy másik gépre történő demo telepítéssel lehetséges legegyszerűbben kipróbálni a raktár programot, azaz a MOST Készletnyilvántartó Programot, vagy bármely másik ProgramTECH MOST programmodult.
  • Ha nem áll rendelkezésre további Windows gép, akkor tesztadatbázis létrehozásával lehetséges ugyanazon programon belül további ProgramTECH MOST modul/okat tesztelni:
  1. Bár a következő műveletek nem nyúlnak az adatbázis tartalmához, a biztonság kedvéért készítsen egy mentést adatairól a Fájl/Adatbázis mentése menün keresztül, visszakereshető névvel és helyre mentve el azt vagy győződjön meg róla, hogy beállított ütemezett mentése naprakész-e.
  2. A Bejelentkezés ablak Adatelérés fülén nézze meg mi az éles adatbázis neve az Adatbázis neve mezőben és jegyezze azt meg(másolja ki egy txt jegyzetfüzetbe), hogy vissza tudja állatani eredeti környezetét; ezek után lépjen ki a programból.
  3. Ha a Bejeletkezés ablak helyett a program egyszerre a felhasználói menü felületre viszi, akkor engedélyezze a Bejelentkezés ablakot a Fájl / Saját jelszó és belépés módja menüben.
  4. Újra nyissa meg a programot és a Bejelentkezés ablak Adatelérés fülén az Adatbázis neve mezőbe írjon be egy másik nevet, ezzel elnevezve tesztkörnyezete adatbázisát, pl. tesztadatbazis névvel.
  5. A program létrehozza a tesztadatbázist.
  6. Rendben gombbal lépjen be a demo környezetbe és válassza ki a program által megnyitott ablakban a kívánt modulkombinációt - esetünkben a Számlázó Program Modult és a Készletnyilvántartó Modult tesztelésre.
  7. Ha a tesztidőszak alatt éles környezetét szeretné használni, a Bejelentkezés ablak Adatelérés fülén átírja az adatbázis nevét az eredeti névre, majd a Rendben gombbal beléphet az eredeti környezetbe.

Hasznos volt ez az oldal?

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.