Kiterjesztett dokumentum elosztás, adatok másolása XML-be, kapcsolat információk...

1-Dokumentum elosztás még gyorsabban

A ProgramTECH MOST dokumentumkezelő segítségével nem csupán dokumentumok iktatása, tárolása és keresése oldható meg, hanem nagyon hatékony eszköz az elosztásban is. A dokumentumok elosztása eddig csak cégen belül volt lehetséges. Mostantól viszont ügyfelei, partnerei is azonnal értesülhetnek az új dokumentumokról, továbbá tartalmukat is megtekinthetik saját számítógépeiken. Egy példa: az Ön vállalkozása külső könyvelőt alkalmaz, vállalkozása levelet kap postán a NAV-tól, Ön ezt beszkenneli és iktatja, szoftverünk pedig elküldi emailben könyvelőjének is. Mindez egy-két perc alatt, visszakövethetően és még elintézési határidőt is kapcsolhat hozzá.

2-Adatok másolása XML állományba

Minden lista amely a ProgramTECH MOST-ban a képernyőn táblázatosan megjelenik kimásolható külső fájlba további feldolgozás céljából. Mostantól az Excel és a tabulátorral tagolt szöveges állományokon felül XML állományba is másolhatóak az adatok. Ez a formátum elsősorban a további szoftveres feldolgozást könnyíti meg.

3-Bizonylatműveletek ügyfélszűrés

A számla, szállítólevél, díjbekérő és árajánlatok a Bizonylat műveletek menüpont alatt eddig is szűrhetőek voltak gyakorlatilag bármely adat mezőre. Az ügyfél nevére viszont ezentúl kiválasztó listában is lehet szűrni.

4-Kapcsolat információk feltüntetése bizonylatokon

A bizonylatokon eddig csak a bizonylatzáró vagy fejléc szövegben volt lehetőség elhelyezni elérhetőségi adatokat. Mostantól a kibocsátó adatai alatt nyomtatásban (számla, szállítólevél, díjbekérő és árajánlatok) megjeleníthető a weboldal, email, telefon és fax szám is. A beállítás a Fájl / Cégadatok menüpontban végezhető el.

5-Mérleg kezelése

A program új kiadása mostantól képes súlyadatokat a mennyiséghez mérlegről is beolvasni. használható mérlegek: MICRA-Metripond F és G sorozatú mérlegei (F-210; F-200 SP; F-200 CP,
G-300; G-310).

6-Webes rendelések ismételt kiszámlázásának megakadályozása

ha van webáruháza és a számlákat a ProgramTECH MOST-ból készíti a beépített automatizmus segítségével, akkor ezentúl nem fordulhat elő, hogy véletlenül egy rendelést kétszer számlázzon ki. Ha az adott rendelés már ki van számlázva, akkor a szoftver figyelmezteti és megjeleníti a pontos számlázás időpontját és a kiállított számla sorszámát.

A ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Programról a lényegesen többet tudó, azonos árkategóriájú ProgramTECH MOST rendszerre történő váltás technikai részleteiről is olvashat, a program megrendelése a Megrendenlés aloldalon tehető.
Az új verziószám 1.7.6.
Az új verziószám 1.7.6.