EDI kapcsolat, több szállítási cím...

1. Egy ügyfél több szállítási cím

Gyakori eset, amikor egy ügyfél több szállítási címmel rendelkezik. Ezekben az esetekben az ügyfél elvárja, hogy a szállítási cím is és a számlázási cím is szerepeljen a számlán. Erre eddig csak a bizonylatzáró szövegben volt lehetőség, ami nem volt túl kényelmes, valamint nem is a számla láblécéhez tartozó adatról van szó. Mostantól, a számla fejlécében a vevő adatainál jelenik meg a szállítási cím (ha volt megadva).

2. Bizonylat műveletek menüpont változásai

-A lista közvetlenül szűkíthető adott ügyfélre kiválasztó elem segítségével. Így a további szűrésekre a szűrés mezőben marad lehetőség.
-Az Összesítő lista nem összegezte a mindösszesen értékeket abban az esetben, ha nem történt szűrés pénznemre. Mostantól pénznemekre csoportosítva az utolsó sorban minden összesen külön megjelenik.

3. EDI rendelés fogadás és számlázás

Ez a modul igazi kincs azon ügyfeleinknek, akik beszállítanak a következő kereskedelmi egységek valamelyikének: TESCO, LIDL, METRO, AUCHAN, CORA, CBA, SPAR, MEDIAMARKT-SATURN, BAUMAX, PRAKTIKER, OBI, SAINT GOBAIN. Ezzel a modullal lehetséges bejövő rendelések automata fogadása, valamint a kimenő számlák közvetlen továbbítása. A modulról részletesebb leírása itt érhető el:
http://most.programtech.hu/edi_-_elektronikus_adatcsere_modul