Újdonságok: árkategóriák, minimum készlet, gyártás modul...

Újabb funkciókkal és egy modullal bővült ProgramTECH MOST ügyviteli rendszerünk

1- árkategóriák megadása
2- minimum készlet kezelése
3- folyamatos teljesítésű számlák készítése
4- azonnali ügyfél kapcsolat
5- bizonylat kiállítása vonalkóddal
6- nyitókészlet felrögzítése vonalkóddal
7- gyártás modul

Részletesen:

1-Árkategóriák megadása:

Korábbi verziókban a tételekhez csak és kizárólag egy eladási ár volt megadható egy pénznemben. Mostantól korlátlan számú árkategória hozható létre (kisker, nagyker és így tovább). Az árkategóriák pénzneme is megadható, így biztosított, hogy egy tétel rendelkezhessen HUF-os és EUR-os árral is, az árak között pedig nem az árfolyam a kapcsolat. Ezek az árkategóriák és árak a Törzsadatok / Árkategóriák menüpont alatt állíthatóak be. Az ügyfelek alapértelmezett árkategóriája az ügyfél adatlap Pénzügy fülén lehetséges.

2-Minimum készlet kezelése:

A Raktár Modul-hoz ezentúl beállítható minimum készlet is tételenként. A készlet minimum alatti tételek listázhatóak a Raktár / Készlet adatok menüpontban.

3- Folyamatos teljesítésű számlák készítése

Folyamatos teljesítésű számlák esetében a számla Fizetési határideje és Teljesítés dátuma azonos. Azon ügyfeleit akik folyamatos szolgáltatást vesznek igénybe, az ügyfél adatlap Egyéb fülön bejelölhető folyamatos számlázása. Így számla készítésekor a dátum mezők gyakorlatilag automatikusan beállnak.

4- Azonnali ügyfél kapcsolat

Gyakori eset, hogy adott ügyféllel dolgozva a szoftverben, hirtelen szükséges az ügyfél gyors elérése. Mostantól az ügyfél adatlapon az elérhetőségek mellett található címkékkel a kapcsolatfelvétel azonnal kezdeményezhető emailben, skypeon vagy akár telefonon is.

5- Bizonylat kiállítása vonalkóddal

Kereskedő ügyfeleink részére hasznos ez a kiegészítés. Számla, szállítólevél készíthető gyakorlatilag a billentyűzet érintése nélkül vonalkódolvasó segítségével. Ehhez természetesen a vonalkód használatát be kell kapcsolni a Fájl / Beállítások / Tételkezelés menüpont alatt, valamint a tételekhez be kell írni (olvasni) a vonalkódokat.

6- Nyitókészlet felrögzítése vonalkóddal

Hasonlóan az 5-ös ponthoz, a Raktár modulban a nyitó készlet felrögzíthető. A tételtörzs beimportálása után csak a vonalkódokat és mennyiségeket kell megadni.

7- Gyártás Modul

Igazi kisvállalati modul, rendelések teljesítése gyártással, beépülő szükséges alapanyagok kiszámítása, készre jelentés és kiszállítás. További információ itt:
http://most.programtech.hu/gyartas_modul

A ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Programról a lényegesen többet tudó, azonos árkategóriájú ProgramTECH MOST rendszerre történő váltás technikai részleteiről is olvashat, a program megredelése a Megrendenlés aloldalon tehető.