Új eszközsáv, interaktív súgó, készpénzes bejövő számlák kezelése...

1.Testre szabható eszközsáv

Egyre több és több funkció kerül bele a ProgramTECH MOST ügyviteli szoftverbe. Viszont nem mindenki használ minden funkciót! Ezért, hogy a használat könnyebb legyen az eszközsávot testre szabhatóvá tettük, azaz mindenki beállíthatja azokat a funkciókat amelyeket használ. A beállítást az eszközsáv jobb oldalán található három kék kockát tartalmazó ikonnal lehet elvégezni.

2.Gyors keresés a dokumentációban és online súgóban

A szoftver dokumentációja online. Az elérését lehetővé tettük közvetlenül az ügyviteli szoftverből, az eszközsáv jobb felső sarkában található szöveges dobozzal. Elég beírni a keresendő szót majd entert ütni, és máris a képernyőn van a keresett információ.

3.Interaktív online súgó (F1)

Az ügyviteli szoftverben bárhol az F1-es billentyűvel hívható az online súgó. Ha a súgó nem ad választ a kérdésére, akkor a webes felület lehetőséget biztosít a tartalom értékelésére, üzenet küldésére. Ezzel nagy mértékben segíti, hogy a súgó tartalmak jó minőségűek legyenek.

4.Készpénzes bejövő számlák rögzítésekor házipénztár bizonylat

A Bejövő Számlák Nyilvántartása Modul segítségével rögzített számlákról automatikusan kiadási pénztárbizonylat készül akkor, ha rendelkezésre áll a Házipénztár Program Modul.

A fenti kiegészítések a ProgramTECH MOST 1.8.7-es kiadásától érhetőek el.

Ha nem tudja, hogy milyen modulokkal rendelkezik, akkor azok listáját megtekintheti a ProgramTECH MOST Súgó / Névjegy menüjében.