Webes számlázás, webáruházból számlázás

Számlázó Program illesztése más rendszerekhez

A Számlázó Program és Házipénztár Program kevés programozói munkával illeszthető webáruházakhoz (például Joomla - Virtuemart webáruházhoz) vagy egyéb informatikai rendszerekhez. Az illesztés segítségével a számlázás webáruházból (vagy bármilyen más rendszerből, például MedMAX) elkészítése másodpercek alatt lehetséges.

A webáruház lehet egyedi készítésű vagy dobozos rendszer is. Az ingyenes webáruházak közül a Joomla tartalomkezelővel használható VirtueMart és a Prestashop webáruházzal is van együttműködés. A Virtuemart webáruházhoz letölthető a kész adatillesztő szkript a Webprogramok weboldalon. A Prestashop kapcsolat kialkításához vegye látogasson a Diakro Webstúdió weboldalára. A beállítások elvégzésével létrejön a megfelelően beállított php link az Ön webboltjának webes tartalmai között. Ennek a webcímét kel megadnia a MOST Számlázó számára a Fájl / Beállítások / Webáruház fülön:

Számla kiállítása rendelés alapján

Amikor ügyfele visszaigazolta vagy kifizette rendelését, megindul a teljesítés, illetve a számlázás. A számla kiállítása nem több, mint beírni a rendelés sorszámát a számlázó programba a Fájl / Bizonylatok / Bizonylat készítése webáruházból almenüben:

A számlázó program ezután automatikusan lekéri az adott rendeléshez tartozó összes adatot. A lekérés során minden adat, amire szükség van elérhetővé válik és a számlán megjelenik. Gyakorlatilag a rendelés sorszámán kívűl más adatot nem kell begépelni. Természetesen nyomtatás előtt a számla még szerkeszthető, ha az szükséges.

Részletes dokumentáció:

http://most.programtech.hu/sites/default/files/szamlazo_program_adatatvetel.pdf

Hibakeresés

http://most.programtech.hu/gyik_szamlazo_program_webaruhaz_hibakereses