adatátadás

Lehetőség van-e valahonnan kiexportálni a számlázott adatokat, hogy a szállítmányozó futárcégnek átadásra kerüljön?

NAV PTGSZLAH adatlap kitöltő

Kinek javasolható online pénztárgépes nyugta helyett számlakiállítás és mivel jár ez a döntés?

A nyugtaadásra (azaz online pénztárgép használatára) kötelezett adózók - 2017 elejétől bővül a kötelezettek köre a gépjármű-, motorkerékpár javítást szolgáltató szervizek, diszkó üzemeltető, plasztikai sebész, mosodát, fittnesztermet vagy szoláriumot működtető szolgáltatókra - ezen kötelezettségüket (azaz online pénztárgép használatát) kiválthatják számla írásával. Milyen esetben javasolható és mivel jár ez?

Webes számlázás, webáruházból számlázás

Számlázó Program illesztése más rendszerekhez

A Számlázó Program és Házipénztár Program kevés programozói munkával illeszthető webáruházakhoz vagy egyéb informatikai rendszerekhez. Az illesztés segítségével a számlázás webáruházból vagy bármilyen más rendszerből, például MedMAX háziorvosi programból vagy CRM programokból, stb. elkészítése másodpercek alatt lehetséges. Az adatátadó program a részletes dokumentáció alapján elkészíthető és már a demo számlázóban is kipróbálható.

Hálózati és bejelentkeztető Modul

Ez a modul a funkcionalitást (számlázás, bejövő számla rögzítés, dokumetumkezelés, szerviz ügyvitele, stb) nyújtó PorgramTECH MOST modulok kiegészítőjeként a többfelhasználós változatot, a jelszavas felhasználó azonosítást és külső programokkal történő adatkommunikációt, dokumentum küldése emailben (árajánlat, díjbekérő, szállítólevél) lehetőségét biztosítja. Például webáruházhoz lehet kapcsolódni általa, interneten keresztüli online működést biztosít, megvalósítható vele könyvelőprogram vagy NAV ÁNYK felé történő adatküldés.