webes számlázás

A számlázó program nem a webáruház adataival, áraival nyomtatja ki a számlát. Hol a hiba?

A ProgramTECH MOST Számlázó Program Modul a Hálózati és bejelentkeztető Modul-al együtt képes webáruházakból adatokat átvenni, azok alapján szállítólevelet va

Webes számlázás, webáruházból számlázás

Számlázó Program illesztése más rendszerekhez

A ProgramTECH MOST Számlázó Program a Hálózatos Modul jelenlétében kevés programozói munkával illeszthető webáruházakhoz vagy egyéb informatikai rendszerekhez. Az illesztés segítségével a számlázás webáruházból vagy bármilyen más rendszerből, például MedMAX háziorvosi programból vagy CRM programokból, stb. elkészítése másodpercek alatt lehetséges. Az adatátadó program a részletes dokumentáció alapján elkészíthető és már a demo számlázóban is kipróbálható.

Adatátvétel lehetősége más rendszerekből

A ProgramTECH MOST Számlázó kevés programozói munkával illeszthető webáruházakhoz (például Joomla számlázás Virtuemart webáruházból vagy a Prestashopból) vagy egyéb informatikai rendszerekhez (például a MedMAX háziorvosi rendelőt támogató szoftverhez). Az illesztés segítségével a számlázás webáruházból vagy más rendszerből működőképessé tétele másodpercek alatt lehetséges.

Előnyök az adatátvétellel készült számla esetében:

Hálózati és bejelentkeztető Modul

Ez a modul a funkcionalitást (számlázás, bejövő számla rögzítés, dokumetumkezelés, szerviz ügyvitele, stb) nyújtó PorgramTECH MOST modulok kiegészítőjeként a többfelhasználós változatot, a jelszavas felhasználó azonosítást és külső programokkal történő adatkommunikációt, dokumentum küldése emailben (árajánlat, díjbekérő, szállítólevél) lehetőségét biztosítja. Például webáruházhoz lehet kapcsolódni általa, interneten keresztüli online működést biztosít, megvalósítható vele könyvelőprogram vagy NAV ÁNYK felé történő adatküldés.

Webáruházban feladott rendelés tételeinek kiszámlázása esetén a számlán más adatok jelennek meg, mint amit a webáruház adminisztrációs felületén látok. Miért?

Annak eldöntése, hogy adatátadás esetén a hiba a küldő (webáruház, Joomla, Virtuemart, MeMax, stb.) vagy a fogadó ProgramTECH Most Számlázó Program Modulban van e rendkívül egyszerű.