készlet

Segítségét kérem, hogyan tudom lekérdezni a készlet értéket forintosítva, összesen adott időszakra.

Készletértékre vonatkozó lekérdezést a programban a mindenkori aktuális állapotra lehet indítani. Visszamenőleges, azaz folyamatos értékrögzítés nem készül a készletről, így időszaki szűrésre nincs lehetőség a felületen.

Szerviz Program Modul

A Szerviz Program Modul autószerelők, kamionos szervizek, elektronikai cikkekkel foglalkozók, de akár szolgáltatók számára kifejlesztett szoftvereszköz, mely a bejelentett hibákat, igényelt javításokat dokumentáló és követő rendszer. A Szerviz Program Modul nem csak a munkatársakkal tartja a kapcsolatot akár mobileszközökön is, de még az elkészült javításokról is értesíti az ügyfelet. Használatával a szerviz átlátható lesz, segíti a stressz mentes, cégszerű, áttekinthető és hatékony működést. Számlázó Program Modullal együtt kitűnő szerviz számlázó program.

Pénztárgép Modul

A ProgramTECH MOST Pénztárgép Modulja összekapcsolja a pénztárgépen történt értékesítéseket a készlet adatokkal és a számlázó rendszerrel. Értékesítéskor az online kassza és a ProgramTECH MOST együttműködése csökkenti a raktáron lévő készleteket, a módosult készlet adatok azonnal elérhetők akár interneten keresztül is, valamint automatikusan generálható számla a nyugta alapján. Ezt jelenleg a következő módon lehet biztosítani:

  • Nincs összekapcsolva a pénztárgép és a számítógép. Előnye, hogy bármely online kasszával kialakítható.