dokumentum

Szerviz Program Modul

A Szerviz Program Modul autószerelők, kamionos szervizek, elektronikai cikkekkel foglalkozók, de akár szolgáltatók számára kifejlesztett szoftvereszköz, mely a bejelentett hibákat, igényelt javításokat dokumentáló és követő rendszer. A Szerviz Program Modul nem csak a munkatársakkal tartja a kapcsolatot akár mobileszközökön is, de még az elkészült javításokról is értesíti az ügyfelet. Használatával a szerviz átlátható lesz, segíti a stressz mentes, cégszerű, áttekinthető és hatékony működést. Számlázó Program Modullal együtt kitűnő szerviz számlázó program.

Dokumentum Kitöltő és Nyomtató Modul

Az előre megírt dokumentum sablonok segítségével az egyszer már begépelt adatok alapján pillanatok alatt elkészíthető egy új dokumentum. Nem szükséges az időt rabló és unalmas ismételt adatbevitel, adatok másolgatása, szerkesztgetés. A Dokumentum Kitöltő és Nyomató Modul a már felrögzített adatokból képes legyártani és kinyomtatni számos új dokumentumot. A kinyomtatott, logós fejléccel rendelkező dokumentumok esztétikus és egységes megjelenést biztosítanak vállalkozásának.

Dokumentumkezelő Program Modul

Akár egyedül dolgozik, akár egy csapat működik közre a vállalkozás iratainak kezelésében, a MOST Dokumentumkezelő szervezetre szabható keretben támogatja a vállalkozás belső, külső és kimenő iratai átlátható elektronikus dokumentum kezelését. Iktasson papír alapú, elektronikus vagy e-mail formátumú iratot, a csatolt dokumentumokat tetszés szerinti bonyolultságban vagy egyszerűséggel kategorizálja és iktatja. Ha szükséges továbbít, másolatot küld, elintéz, határidőt szab. Biztosítja a gyors keresést. Tevékenységet naplóz, jogosultságot szab.