NAV

Csupán annyi a technikai kérdésem, hogy az új rendszerben mi a teendő, ha nincs internet kapcsolat? Addig nem szabad számlát kiállítani?

Online számla és NAV oldali tájékoztatás

Az adóhatóság online számlával kapcsolatos tájékoztatásra szolgáló oldala:https://onlineszamla-test.nav.gov.hu. Az A rendszerről menüben olvashatók a legfrissebb hírek az adatszolgáltatási felület állapotáról, a Jogszabályok alatt gyűjtötték össze a szabályokat. Ezeken kívül három tartalmat javaslunk Felhasználóink figyelmébe az írás megjelenésének idején még teszt státuszú oldalon.

Figyelni kell a Kata miatt a 8 és 12 mFt határokat. Több pénznemben számlázok, hol találok olyan összesítést, amely a HUF és az EUR számláim értékét is mutatja összesítve, illetve az Áfa területi hatályán kívül eső bevételek levonásával?

A Bizonylatok / Bizonylat műveletek menü számlalistájában a

Az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás számlázó funkcióról bővebben

Folyamatosan érkeznek a kérdések az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás témakörben. Néhány ezek közül gyakran ismétlődik, néhány azt sejteti, az indokoltnál nagyobb fejfájást okoz ez a témakör felhasználóink számára. Ezeket osztjuk meg itt.

Pages