hálózat

A ProgramTECH MOST összes modulja képes hálózatban működni. Ez a hálózat lehet helyi (LAN), belső vállalati (Intranet, VPN) és természetesen az internetet is.

Hogyan alakítható ki a kapcsolat a ProgramTECH MOST és a MEDMAX szoftverek között?

A MEDMAX orvosi szoftver és a számlázó program kapcsolat kialakítása

  1. A MEDMAX szoftveren belül Rendszer / Külső programok / Számlázó fülön jelöljük be a Számlázó használata nevű jelölőnégyzetet.

Jelszó kérése programba bejelentkezéskor

Abban az esetben, ha a szoftvert csak egy felhasználó használja, nincs jelentősége annak, hogy ki készítette az adott bizonylatot (számla, szállítólevél, árajánlat, díjbekérő - proforma számla). Viszont, amennyiben cégénél a programot többen is kezelik, különböző szempontok miatt,  - pl. eltérő jogosultsági szintek kialakításának igénye, munkamegosztási gyakorlat, minőségbiztosítást szolgáló eljárások - a programba történő belépéskor felhasználó név és jelszó bekérésével a felhasználót érdemes azonosítani.

Hálózati és bejelentkeztető Modul

Ez a modul a funkcionalitást (számlázás, bejövő számla rögzítés, dokumetumkezelés, szerviz ügyvitele, stb) nyújtó PorgramTECH MOST modulok kiegészítőjeként a többfelhasználós változatot, a jelszavas felhasználó azonosítást és külső programokkal történő adatkommunikációt, dokumentum küldése emailben (árajánlat, díjbekérő, szállítólevél) lehetőségét biztosítja. Például webáruházhoz lehet kapcsolódni általa, interneten keresztüli online működést biztosít, megvalósítható vele könyvelőprogram vagy NAV ÁNYK felé történő adatküldés.