Távsegítség

Bemutató kérése

Elérhetőség

ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver felhasználói dokumentáció

ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver felhasználói dokumentáció

Általános / Program telepítése és megnyitása

Program telepítése és megnyitása

A telepítés könnyen elvégezhető, egyetlen telepítő program futtatásával. A program megnyitásakor a Bejelentkezés képernyő fogad. Látható az aktuális verziószám és Felhasználó, Adatelérés és Egyéb lehetőségek füllel rendelkezik. Alapesetben az 1234 jelszó beírása után a Belépés gombon beléphetünk a programba.

Telepítés

Hogyan telepíthető az ügyviteli szofver?

Windows 10/11-es számítógépre a telepítés bárki által elvégezhető. A telepítéshez mindössze ezt az egy fájlt kell letölteni:
programtech_most_telepito.exe

Telepítés után azonnal elindul az ügyviteli program és a bejelentkező képernyő jelenik meg:

ProgramTECH MOST nyitóképernyő

Felhasználó

Hogyan léphetek be a frissen telepített programba?

A program megjeleníti az alapértelmezett felhasználót: neve Rendszergazda, jelszava 1234. A Számlázó Program Modul esetén nincs felhasználó azonosítás funkció. Ez azt jelenti, hogy

  • nincs további felhasználó létrehozására lehetőség,
  • nem változtatható meg az alapértelmezett felhasználói név és jelszó.
A Hálózati és Bejelenkeztető Modultól a fenti lehetőségek elérhetők, finomra hangolható hozzáférési szintek adhatók meg.

Adatelérés

Hol vannak tárolva az adatok?

A PorgramTECH MOST program használata során létrejött adatok adatbázisban vannak tárolva. Ennek az adatbázisnak az elérési helye és neve állítható be és ellenőrizhető a bejelentkezési dialógus Adatelérés fülén. Alapesetben -ha az adatbátis ugyanezen a számítógépen lesz, nem kell semmilyen beállítást elvégezni, minden szükséges adatot létrehoz a telepítő program: beírja a helyi gép nevét, elnevezi az adatbázist.

Hálózatos beállítások

  • Többgépes működésnél, amikor az adatbázis a szervezet egy másik számítógépén van, meg kell adnunk a számítógép és az adatbázis nevét. Lehetőség van a Kapcsolat ellenőrzése linken ellenőrizni,hogy tényleg elérhető-e a másik gép.
  • Ha Adattárhely szolgáltatást veszünk igénybe. Meg kell adnunk a szolgáltató által megadott Felhőkódot.

Egyéb lehetőségek

Használhatom a programot több céghez is egy számítógépen?

Több cég adatelérése állítható be többek között a bejelentkező dialógus Egyéb lehetőségek fülén. Hiba esetén távsegítséget kérhető, illetve frissítés is lehívható.

© ProgramTECH Kft. (2024) - +36 94 900 025 - www.programtech.hu