Távsegítség

Bemutató kérése

Elérhetőség

ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver felhasználói dokumentáció

ProgramTECH MOST ügyviteli szoftver felhasználói dokumentáció

Menüpontok ismertetése / Törzsadatok / Raktárak

Raktárak

Ezen a felületen adhatók meg a raktár és készletmozgást rögzítő raktár bizonylatok alapadatai.
  • A ProgramTECH MOST Készletnyilvántartója tetszőleges számú raktárat kezel. Alapbeállításként 3 raktárat hoz a bemutató változat. Ezen a lapon módosíthatók ezek bármely adatukban a Módosítás gombon, további raktárak hozhatók létre a Felvitel gombon, illetve törölhetők a Törlés gombon.
  • A raktárbizonylatok első sorszáma megadásakor érdemes ezt úgy meghatározni, hogy több raktár esetén azok sorszámtartomány alapján megkülönböztethetők legyenek, pl.: 100 001 egyik raktárhoz, 200 001 másikhoz, 300 001 a harmadikhoz, stb. A kezdő sorszám, amint oda bizonylat kerül már nem lesz módosítható.
  • Az Import gombon külső programból származó raktáradatok olvashatók be.
  • Az Ürítés gombon törölhető a kijelölt raktár készlete és/vagy raktárbizonylatai.
    • A Raktármozgás bizonylatok törlése jelölőnégyzet kiválasztásával megadható az a dátum, amellyel bezárólag kelt bizonylatokat törölni szeretnénk. Nem visszaállítható művelet, a Raktár / Raktárbizonylatok menüben a bizonylatok külső fájlba mentése előzőleg ajánlott! A raktár készletadatai megmaradnak, de a történetadat csak adott dátumig visszamenőleg kérhető majd le.
    • A Készletadatok törlése jelölőnégyzettel kiválasztott raktár minden készleteleme, adatával együtt a raktárból eltűnik, a raktár kiürül. A raktármozgás bizonylatok viszont ezzel a lépéssel továbbra is elérhetők maradnak.

© ProgramTECH Kft. (2024) - +36 94 900 025 - www.programtech.hu