megrendelés

Van purchase order kezelés a ProgramTECH ügyvitelben?

A vevői megrendelések a következő módon követhetők nyomon a ProgramTCH MOST-ban.

 1. A vevő megrendelését előzetesen kiállított árajánlat (Bizonylatok / Új árajánlat készítése) alapján, (Bizonylat műveletekben listázni, majd Teljesítés gomb), vagy attól függetlenül (Bizonylatok / Új bejövő rendelés készítése) rögzítjük.
 2. A Bizonylat műveletekben listázzuk és kiválasztjuk a kérdéses vevői bejövő megrendelést és a Foglal /Rendel gombon a készleten levő mennyiséget lefoglaljuk vevőnk számára, illetve a hiányzó mennyiséget beszállítói rendelésbe küldjük.
 3. Az aktív foglalások és a rendelésre leadott tételek listázásra kerülnek a Raktár menü azonos megnevezésű almenüiben.
 4. A hiányzó tételek szállítótól történő beérkezésukkor a Raktár / Bevételezés és kiadás menüben rögzítjük fel a rendszerben. Egy-egy tétel rektárba Felvitelekor a Foglalásba fülön a vevő megrendeléséhez hiányzó mennyiséget foglalásba tehetjük.
 5. Az aktív foglalások menüben ekkor a vevő megrendeléséhez szükséges összes tétel felsorolásra kerül, a rendelésre leadott tételek felületen pedig beérkezett tételként megjelölhetjük.
 6. A megrendelés szállítólevéllé, számlává fordítható a dokumentum Bizonylat műveletek menüben történő listázásása, kiválasztását követőena Teljesítés gombon.

Hogyan rendelhetem meg a Most Számlázó Programot?

 • A megrendelés weboldalon keresztül lehetséges. A megrendelés űrlap kitöltése után Ön visszaigazoló e-mailt kap. Ez alapján indíthatja befizetését, melynek megérkezésekor azonnal elküldjük az emailt, mely tartalmazza :
  • az aktiváló kódot, mellyel a próbaverziót élesítheti
  • a felhasználói útmutató letölthető változatának elérhetőségét
  • a számlázó programok NAV-hoz történő bejelentéséhez segítséget.
 • Lejáró licensz hosszabbítása a lejáratot megelőző hónapban a programon belüli figyelmeztető üzeneten is indítható.
 • Meglevő program további modulokra való bővítése a program Fájl / Megrendelés további modulokra menüből is kezdeményezhető.