telepítés

Hogyan telepíthetem a felhőben működő ügyviteli szoftvert ismét vagy további számítógépekre?

Abban az esetben ha az adatbázis tárolása a mi szerverünkön történik az Adatbázis tárhely szolgáltatás keretében, akkor a szoftver telepítése vagy újratelepítése során a következő lépéseket kell végrehajtani:

  • Töltse le és futtassa ezt a telepítő programot, de telepítés során csak a Felhasználói szoftver összetevőt jelölje ki: programtech_most_telepito.exe
  • A telepítés után a Bejelentkezés dialógusban (ahol a jelszót kell beírni) kattintson az Adatelérés és ott írja be 8 számjegyből álló felhőkódját.
  • Kész.

Átállás a régi ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Programról az új ProgramTECH MOST rendszerre?

Letöltés és telepítés

Az átállás első lépése a ProgramTECH MOST letöltése és telepítése. A telepítés során nem kell aggódnia, a ProgramTECH Számlázó Program és Házipénztár Program működőképes marad, az adatokat biztosan nem veszíti el, a párhuzamos működés is lehetséges! A telepített ProgramTECH MOST szükség esetén, adatvesztés nélkül eltávolítható.

Útmutató régi Ügyfeleink számára az átálláshoz

A ProgramTECH MOST telepítés után azonnal működik, de csak demó módban. Ez azt jelenti, hogy a szoftver kipróbálható, nyomtatható szállítólevél, árajánlat, díjbekérő és számla is, de a kibocsátó adatainál Példa Kft. jelenik meg. Az új ügyviteli rendszerbe betöltheti régi adatait, erről ide kattintva olvashat.