Van e különbség a demó és a megvásárolt Most Számlázó Program Modul között?

Nincs. Megvásárlás után nem kell újratelepíteni a programot. Mindössze az aktiváló kódot kell megadni a Fájl/Felhasználó adatai menüpontban. E művelet során válaszhat, hogy az addig felvitt adatokat törli vagy azokat megtartja.

Hasznos volt ez az oldal?

Image CAPTCHA
Gépelje be a képen látható karaktereket.